Data i godzina
14.04.2018
11:00 - 14:00
Lokalizacja
Pracownia Cztery Razy Trzy
Kategorie
Kimchi – uważane za jedną z najzdrowszych kiszonek. Znanych jest jest jego kilkaset odmian! Na warsztatach postanowiłyśmy pokazać Wam przynajmniej kilka.
Podczas zajęć dowiecie się:
– o tradycyjnych przyprawach stosowanych w kimchi
– o warzywach, nie tylko tych, które można kupić w warzywniakach, dzięki którym nasze kimchi będzie wyjątkowe
– jak przygotować i kroić warzywa do kimchi
– jak przyrządzić kompletnie ostre i zupełnie łagodne kimchi
– co począć z już gotową kiszonką – w czasie warsztatów przygotujemy kilka dań z użyciem kimchi
– jak uniknąć błędów i zrobić najlepsze kimchi pod słońcem
Podczas warsztatów nie tylko przygotujemy kilka rodzajów kimchi – odkryjecie wiele twarzy tego niezwykłego dania, ale też będziemy jeść to, co udało nam się przygotować, a więc najbardziej odjechane kimchi, jakie kiedykolwiek próbowaliście.
Kto wpada?
Koszt warsztatów:
FIRST MINUTE (do 22.03 do godz. 23.59) obowiązauje 10% zniżki. Jeśli wpadniecie grupą powyżej trzech osób (i tu bezterminowo :), otrzymacie dodatkowo 5% zniżki.
Po 22.03: 150 zł/osoba
Przy zgłoszeniu obowiązuje wpłata całej kwoty.
Liczba miejsc jest ograniczona!