Kiszą jabłka, śliwki, pomidory – Co Jest Grane
Magazyn Usta – warsztaty podczas Plonów
W mieście można żywić się za darmo – Polityka
Znajdź obiad na łące – Gazeta Wyborcza
Dzikie smaki prosto z krzunów – Polskie Radio
Jak w kuchni wykorzystać dzikie rośliny jadalne oraz lecznicze – Radio Tok FM
Miastożercy chodzą po mieście… – Gazeta Wyborcza
Food Service – Ferment na Muranowie
Obiad z łąki, czyli jadalne chwasty – Weranda Country
Warsztaty dzikiej kuchni – Kukbuk
Mead Ladies w Pokoju na Lato – TVN 24
Dzika kuchnia dla każdego – Kukbuk
Polak potrafi, rozmowa w programie Cezarego Polaka o książce „Dzikie smaki”
Co i jak zbierać w mieście i na łąkach – Mojegotowanie.pl
Kiszenie wydobywa z warzyw to, co najlepsze – Dzień Dobry TVN