Data i godzina
28.04.2018
11:00 - 14:00
Lokalizacja
Pracownia Cztery Razy Trzy
Kategorie
Czy kiedykolwiek zrobiliście sami domowy keczup albo musztardę? A może szukacie idealnego przepisu na salsę – na słodko, na ostro, w wersji fermentowanej?
Jeśli odpowiedzi na powyższe pytania brzmią tak lub po prostu chcielibyście się zanurzyć w odmętach kulinarnych odkryć, te warsztaty są dla was!
W programie:
porywające smakiem salsy
ostre musztardy w kilku wersjach
pikantny fermentowany sos rodem z Afryki
keczup kombuczowy
keczup z dodatkiem dzikich przypraw
sos sosnowy
I może jeszcze coś;)
W czasie warsztatów otrzymacie nie tylko przepisy na świetne dodatki do potraw, ale także…
uzyskacie wiedzę z zakresu fermentacji
zabierzecie ze sobą starter na domowy ocet i kombuczę oraz wszystkie słoiczki z pysznościami (a trochę tego będzie).
Serdecznie zapraszamy!
Warunkiem uczestnictwa jest zgłoszenie mailowe (meadladykm@gmail.com) i wpłata całej kwoty (120 zł).