Data i godzina
24.02.2018
11:00 - 14:00
Lokalizacja
Pracownia Cztery Razy Trzy
Kategorie
„To cóż że jeść ja będę zupy i tomaty
Gdy pomnę wciąż wasz świeży miąższ …
w te witaminy przebogaty…
Addio pomidory, addio utracone
Przez długie, złe miesiące wasz zapach będę czuł…”
Czujecie to samo? My bardzo! Gdzie soczyste pomidory? Chrupiące cukinie? Pachnące kalarepki? Ogórki prosto z krzaczka… Ach!
I właśnie z tej tęsknoty postanowiłyśmy dodać werwy zimowym warzywom. Żeby służyły nam nie tylko w zapiekankach, zupach kremach, risotto i pierogach. Chcemy poczuć ich moc i soczystość – i to już! Zapraszamy więc do kiszenia zimowych warzyw! Będzie moc, będzie się działo!
W planie:
odlotowe kiszone marchewki z gorczycą
słodko-ostre dyniowe kimchi
brukiew ze żwawym akcentem
podkręcony kwas buraczany
pyszny sezamowy seler
i może coś jeszcze 😉
Zapisy na adres: meadladykm@gmail.com
Cena: 130 zł
Liczba miejsc ograniczona. Gwarancją miejsca na liście jest wpłata całej kwoty na konto podane w mailu.